BAYERN PREGAZIO TURSKOG VELIKANA: / Bavarci utrpali šest komada i izborili finale s Tottenhamom

Image

Do sada je Bayern slavio tri puta, a po jednom Barcelona (2011) i Atletico Madrid (2017)

30.7.2019.
22:40
VOYO logo

Njemački nogometni prvak Bayern plasirao se u finale Audi Cupa u Munchenu nakon što je u polufinalu deklasirao Fenerbahče sa 6-1. Momčad hrvatskog stručnjaka NikeKovača u finalu će igrati protiv Tottenhama koji je u prvom polufinalu pobijedio Real Madrid sa 1-0.

Utakmica je imala i svoju predigru. Nažalost, ne tako lijepu. Njemački mediji su objavili kako je nepoznati muškarac na posljednjem Bayernovom treningu napao Niku Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgrabio ga za nogu

Bild je objavio kako je nepoznati muškarac ušao u trening kamp njemačkog velikana, te prišao Kovaču i zgrabio ga za nogu. Pozvana je policija koja je nepoznatog muškarca odvela u pritvor. Bivši izbornik hrvatske vrste prošao je neozlijeđen, ali je bio šokiran napadom.

Za sada nije poznato kako je muškarac ušao u kamp i koji su njegovi motivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, šokantna scena iz trening kampa nije utjecala na igru bavarskog sastava koji je 'razbio' Fener. Bayern je već nakon prvog poluvremena vodio 5-0 golovima Renata Sancheza (22), Leona Goretzke (28), Thomas Mullera (31, 44-11m) i Kingsleyja Comana (44).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta Bavarci su smanjili gas i do kraja susreta zabili su još jedan gol. Strijelac u 58. minuti svog trećeg gola na utakmici bio je Muller. Max Kruse je u 64. minuti smanjio na 6-1.

Pobjeda Tottenhama

U prvom polufinalnom susretu Tottenham je pobijedio Real Madrid sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Harry Kane u 22. minuti nakon velike pogreške Marcela i Sergia Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to četvrta utakmica "Kraljevskog kluba" tijekom priprema za novu sezone i momčad Zinedinea Zidanea još uvijek nema niti jednu pobjedu. Prije nekoliko dana Real je doživio debakl od gradskog suparnika Atletica (3-7), a 21. srpnja je izgubio i od Bayerna (1-3). Susret protiv Arsenala završio je 2-2.

Tottenham je mogao i uvjerljivije slaviti, Englezi su imali niz sjajnih prilika, no Keilor Navas je bio raspoložen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je za Real do 80. minute.

Finalni susret između Bayerna i Tottenhama na rasporedu je u srijedu u 20.30 sati, a prije toga će Real Madrid i Fenerbahče od 18.00 sati igrati za 3. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je šesto izdanje Audi Cupa, a do sada je Bayern slavio tri puta, a po jednom Barcelona (2011) i Atletico Madrid (2017).

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo