BAYERN OPASNO ŽIVIO, ALI UPISAO POBJEDU: / Niko Kovač stigao do nove pobjede za očuvanje trenerskog statusa

Image
Foto: AFP

Trinaesto bundesligaško kolo bilo je sretno za Niku Kovača

1.12.2018.
17:35
AFP
VOYO logo

Nogometaši njemačkog prvaka Bayerna koje s klupe vodi hrvatski trener Niko Kovač slavili su 2-1 gostujuću pobjedu kod Werdera u ogledu 13. kola tamošnjeg prvenstva. Osvojena tri boda nadovezuju se na uvjerljivu 5-1 pobjedu iz ogleda protiv Benfice u Ligi prvaka i barem za neko vrijeme nude mirnoću strategu kojem se trese klupa te pozicioniraju Bayern na treće mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačev junak bio je Serge Gnabry koji je zabio oba gola za Bayern. Precizan je bio u 20. minuti za otvarajuće vodstvo na utakmici, potom i u 50. za pobjedu nakon što je Yuya Osako u 33. pogodio za 1-1.

Borussia (D) sigurna

Dodajmo da je i lider ljestvice dortmundska Borussia slavila u svom ispitu u ovom kolu. Čistih 2-0 protiv Freiburga ostvareni su golovima Marca Reusa (jedanaesterac) i Paca Alcacera znače i da njihova prednost pred prvakom i dalje iznosi devet bodova. Alcacer je vodeći strijelac Bundeslige s deset postignutih golova. Zanimljivo, bivši Barcelonin nogometaš postiže ih u pravilu kao džoker s klupe, a tako je bilo i sad budući da je ušao u 70. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo