BAVARCI NANIZALI TRI POBJEDE, IGRAČI ODMAH PROMIJENILI PLOČU: / Zvijezde Bayerna sipale pohvale na Kovačev račun

Image
Foto: AFP

Činilo se da je sve gotovo i da je samo pitanje dana kada će postati bivši, a onda je krenulo...

9.12.2018.
10:16
AFP
VOYO logo

Niko Kovač je donedavno bio na pragu otkaza, a onda je stigao niz od tri pobjede koji je potpuno promijenio perspektivu. Bavarci su prvo su slomili Benficu 5:1, potom su slavili u Bremenu 2:1, a u subotu su napokon prekinuli pomalo nestvaran niz od četiri utakmice bez bundesligaške pobjede u Münchenu. Slavili su 3:0 protiv Nurnberga i zasjeli na drugo mjesto ljestvice.

"Napokon smo odigrali svih 90 minuta u kojima nismo suparniku dozvolili ništa. S druge strane, mi smo imali dosta prilika. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali, najvažnije da smo ostali čiste mreže. Ovog puta nismo nakon vodstva primili neki gol koji bi nas poljuljao. Dobili smo posljednje tri utakmice i to na način s kojim sam zadovoljan", rekao je Niko Kovač nakon ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači hvale Kovača

Međutim, nije Kovač jedini koji je bio zadovoljan. Taktiku bivšeg hrvatskog izbornika pohvalili su i njegovi igrači, koji su očito promijenili ploču. Dosad su koristili svaku priliku da ga kritiziraju, ali čini se da se s dobrim rezultatima udobrovoljili i oni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener je napravio pojedine promjene. Cilj je bio imati što veći posjed i igrati bolje u prekidima, a poveli smo upravo nakon kornera", pohvalio je Kovača nakon utakmice Manuel Neuer, a njemu se s komplimentima pridružio i Thomas Müller:

"U posljednje smo vrijeme osjetno napredovali u izgradnji igre kroz vezni red. U tome ranije nismo bili uspješni", poručio je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo