Na kraju dana stigla vijest koja je unesrećila Mamića

Kazahstanski Šahter neočekivano je izbacio BATE Borisov u 2. pretkolu kvalifikacija Lige prvaka i tako pomogao Dinamu da bude nositelj u ključnom 4. pretkolu. U 3.

23.7.2013.
17:50
VOYO logo

Ništa od 'poguranca' sa strane. Dinamo (zasad) neće biti nositelj u posljednjem pretkolu Lige prvaka. Podsjetimo, za status nositelja u 4. pretkolu (ako do njega i dođe) je potrebno da u 2. ili 3. pretkolu ispadnu dva kluba s boljim koeficijentom, kako bi se Modri ugurali do statusa nositelja.

Prvo je pomoć je stigla od Šahtera iz Karagandija, Kazahstanci su u obje utakmice slavili s po minimalnih 1:0 i tako došli do prave senzacije. U Dinamu su sigurno taj rezultat popratili s osmjehom, a razlog za pravo zadovoljstvo nisu imali na kraju dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim loše igre protiv Fole, drugi nositelj koji je 'visio' se izvukao. Viktoria iz Plzena gostuje kod Željezničara, a iz prve utakmice su donijeli prednost od 4:3. No, Česi su u toj utakmici se propisno napromašivali, a naši susjedi kaznili njihove brojne propuste.

Teško je bilo za očekivati da će Viktoria pokleknuti u Sarajevu, a to se i pokazalo u prvom poluvremenu kada su Česi poveli s 2:0 i na kraju slavili s konačnih 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je i saznao protivnika u 3. pretkolu, a bit će to stari znanac Šerif koji je u uzvratnoj utakmici s 5:0 na gostovanju razbio Sutjesku (prva utakmica 1:1).

//www.youtube.com/embed/Q_j_WCqdOaQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Šerif je 2010. godine izbacio Modre u 3. pretkolu boljim izvođenjem jedanaesteraca, a Dinamo mu je uzvratio prošle godine u istoj fazi natjecanja ukupnom pobjedom od 5:0.

Prva utakmica 3. pretkola igra se 30./31. srpnja u Zagrebu, a uzvrat tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo