Prava sramota: Skandal prije leta Vatrenih na Island

Put hrvatske reprezentacije na Island nije mogao proći bez skandala. Predsjednik HNS-a Davor Šuker navodno je izbacio kolege s HRT-a iz zrakoplova za Reykjavik!

14.11.2013.
8:35
VOYO logo

Razlog? Navodno je tražio da ne emitiraju dokumentarni film o aferi Ofsajd. Iz HNS-ovih izvora govore da mu je sportska redakcija to i obećala, ali dogovor nije ispoštovan. Uradak o sudbinama nogometaša osuđenima za namještanje utakmica, koji prikazuje drugu stranu priče, o klubovima i gazdama koji im nisu davali plaće, zbog čega su nogometaši dugovali i državi, što ih je navelo na nečasne i kriminalne radnje, emitiran je u utorak navečer.

Tri dana uoči utakmice s Islandom. No, realno, kad bi po Šukerovu mišljenju uopće bilo pravo vrijeme da se to emitira? I koliko je doista takav dokumentarac pokvario ozračje u i oko reprezentacije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako su u ekspediciji za Island, na čijem je čelu bio Šuker, mjesta rezervirana za HRT-ovu ekipu ostala prazna. S HRT-a još nema nikakvih komentara.

"Utakmice u doigravanju uvijek su jako teške, no prioritet nam je zabiti barem jedan gol. Ljepote u igri sigurno neće biti jer najavljena je kiša. Mislim da je od dolaska Nike Kovača atmosfera odlična, a mi u HNS-u ćemo napraviti sve da priprema utakmice bude fantastična. Naravno, na igračima koji istrče je da to provedu u dobar rezultat", rekao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo