BAŠ NEMA SREĆE: / Miljenik Torcide ponovno u problemima, mora na operaciju?!

Image

Franck Ohandza ponovo je u problemima.

9.5.2016.
20:17
VOYO logo

Goal.com piše kako dosadašnje konzervativne metode liječenja daju određeni rezultat, ali Ohandza se ne oporavlja dovoljno brzo i u Hajduku razmišljaju da još jednom razmotre mogućnost operativnog zahvata na Ohandzinom koljenu, kako bi napadač što prije ponovno počeo igrati.

Oporavak ide presporo

Tako su se nastavili problemi za ovog napadača koji bi sasvim sigurno probudio napadački dio momčadi iz "zimskog sna". Kamerunac se ozljedio u rujnu prošle godine, a nakon dugotrajnog liječenja ponovo je zaigrao ovog proljeća. Međutim, trenutna situacija ne zadovoljava niti njega samog, kao niti trenera Burića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Franck Ohandza je zabio svoj prvijenac za Hajduk u prvenstvu.

Oduševio navijače

Oporavak presporo ide, a Hajduk treba Ohandzu. Jer, 4 pogotka u svega 14 odigranih susreta za Hajduk ove sezone jamči kvalitetu. Ohandza je osvojio navijače Hajduka igrama u europskim natjecanjima proteklog ljeta gdje je u šest nastupa zabio tri gola uz dvije asistencije. Odluka o tome hoće li Ohandza na operaciju ili će se nastaviti s dosadašnjim tretmanom ozlijeđenog koljena donijet će se početkom narednog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo