Ništa ne pomaže: Mamići traže 'mitsko biće' da spasi Dinamo!

Dinamovi igrači pokušali su zaštititi svog trenera Antu Čačića nakon novog poraza, ali nakon izjava klupskog predsjednika Mirko Barišić postalo je jasno da je njegova smjena pitanje dana.

12.11.2012.
10:16
VOYO logo

"Znamo da će nakon ovog poraza biti nova hajka na našeg šefa, ali želimo reći kako smo mi, igrači, jedini krivci za ovaj poraz. Šef je napravio odličnu pripremu utakmice, a mi njegove zamisli nismo uspjeli prenijeti na teren. Moramo se trgnuti i dobro zamisliti te dignuti u sljedećim utakmicama koje dolaze jer znamo da možemo i moramo igrati bolje od ovoga", poručili su igrači Dinama nakon poraza od Splita. Tako barem kaže Dinamova službena stranica.

Samo, 'hajku na šefa' je nastavio mirni i nenametljivi Dinamov predsjednik Mirko Barišić, iz čijih se izjava jasno može vidjeti da je Čačićeva epizoda u Maksimiru stigla do kraja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivali smo uspješniji kraj polusezone. Ispadanje iz Kupa je veliki neuspjeh. Moramo pričekati kraj ove polusezone, koncentrirati se na ovih šest utakmica do kraja, četiri u prvenstvu i dvije u Ligi prvaka. Sve analizirati i onda mudro odlučiti kako dalje. Moramo biti oprezni da ne povučemo neki lošiji potez!"

Barišić je u razgovoru za Sportske novosti objasnio da Čačić je sigurno na klupi do kraja polusezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino ako se ne pojavi neki 'deus ex machina’ i donese kolosalno rješenje!", zaključio je Barišić.

Dakle, Čačić je 'bivši', a Zdravko Mamić traži novo trenersko rješenje. Kad ga nađe, Ante odlazi. A možda s nekim novim neočekivanom porazom u HNL-u ili još jednim debaklom u Ligi prvaka navuče ljutnju 'maksimirskih bogova' i još raniej dobije otkaz...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo