STIGLA ČESTITKA / Barem su u nečemu uvijek prvi. Hajduk opet odbio najveću kaznu zbog divljanja navijača, a njihove grijehe plaćat će i Lokomotiva

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Lokomotiva kažnjena je s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk

4.11.2022.
18:22
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 15. kola. Hajduk je ponovo dobio najgoru kaznu i motat će platiti 20.000 kuna zbog korištenja pirotehnike tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk.

Gostujuća navijačka skupina Torcida (1129 pripadnika), smještena na istočnoj tribini, u 62. minuti upalila je jednu, a u 72. minuti oko 25 baklji, od kojih je devet bačeno u teren za igru zbog čega je igra prekinuta u trajanju od jedne minute, piše na stranici Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, NK Lokomotiva kažnjena je s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk. HNK Rijeka kažnjen je s osam tisuća kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača tijekom utakmice Rijeka - Istra 1961. Navijači Armade u 61. minuti zapalili su tri dimne kutije i 11 baklji.

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

NK Osijek kažnjen je s osam tisuća kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo. U 56. minuti na sjevernoj tribini gdje je bilo 530 pripadnika BBB-a zapaljeno je 10 baklji, od kojih su dvije bačene na tartan stazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 60. minuti na istočnoj tribini gdje je bila navijačka skupina Kohorta zapaljeno je pet baklji i četiri dimne kutije koje su izgorjele na tribini. GNK Dinamo kažnjen je s osam tisuća kuna i zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo