BARCIN TRENER SARKASTIČNO SPUSTIO NOVINARU: / Valverde nije mogao vjerovati što čuje pa je dao odgovor koji je sve iznenadio

Image
Foto: AFP

Barcelona u Ligi prvaka prosječno postiže dva pogotka po utakmici

13.3.2019.
9:42
AFP
VOYO logo

Uzvratnu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka odigrat će u večernjim satima Barcelona i Lyon. Prvi sraz ovih dviju momčadi završio je remijem bez pogodaka nakon što je francuski domaćin propustio svojih pet prilika, a španjolski prvak njih 24 koliko se navodi na UEFA-inim stranicama uz dodatak da je jedanaest pokušaja išlo izvan okvira Lyonova gola, a njih pet u okvir.

Inače, Barcelona je u utakmicama po skupini postigla 14 golova (prosjek 2,3 po susretu), a u španjolskom prvenstvu njih 69 (prosjek 2,6). Pomalo je stoga čudno zazvučao komentar usmjeren prema Barcinom treneru Ernesteu Valverdeu da mu je momčad obrambeno orijentirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne shvaćam...'

"Ne shvaćam baš pitanje. Kada govorite o obrambeno orijentiranom timu govorite o Lyonu ili nama?", kazao je i kako navodi Marca sarkastično dodao:

"Nama? Da, naravno da smo defanzivna momčad. Pokušat ćemo se zatvoriti, ne dopustiti njima da postignu pogodak i, bude li bilo srećem, zabiti jedan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo