BARCIN PROMAŠAJ SKUP 41 MILIJUN EURA: / Bio je glavni lik krađe koju je mogao popraviti samo Messi, sad utučen traži izlaz iz kluba

Image
Foto: AFP

Barcelona je izvela, pisalo se tada, 'krađu stoljeća'

16.10.2018.
21:01
AFP
VOYO logo

Romini navijači čekali su ga na aerodromu po objavi informacije da u Rim stiže nakon što je talijanski prvoligaš postigao dogovor s Bordeauxom u kojem je dotad igrao. Ne samo postigao nego ga i potvrdio putem službenih kanala, no 21-godišnji Malcom u glavni grad Italije nije stigao.

'Krađa stoljeća'

Barcelona je izvela, pisalo se tada, 'krađu stoljeća' i dogovorila plaćanje milijuna eura više u odnosu na Rominu ponudu pa je nešto kasnije objavljeno da brazilski nogometaš seli u španjolske prvake u transferu vrijednom 41 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Barcelona's Brazilian midfielder Malcom eyes the ball during the Spanish league football match Club Deportivo Leganes SAD against FC Barcelona at the Estadio Municipal Butarque in Leganes on the outskirts of Madrid on September 26, 2018. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Romin predsjednik James Pallotta rigao je vatru zbog toga pa poručio:

"Znali su da je posao gotov. Zapravo, čak su nam se i ispričali zbog svog postupka i načina na koji su to izveli, ali ja njihovu ispriku ni u kojem slučaju ne prihvaćam. Prihvatit ću je na samo dva načina – ili nam pošaljite Malcoma, a znate da se to neće dogoditi, ili kao znak dobre volje, mogli bi nam poslati Messija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi u Inter

Niti tri mjeseca kasnije Malcom iza sebe ima tek dva nastupa za Barcelonu u La Ligi i ukupno 25 minuta u njima. Klupa i tribine njegova su realnost, a on se s time ne miri pa je svojim agentima poručio da pronađu način i izvuku ga iz kluba s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Želja mu je odlazak u Inter, a dodatni problem što u tom milanskom klubu o njemu ne razmišljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo