BARCELONA PRIPREMA MEGATRASNFER I TO DOSAD NEVIĐENI: / Kreću po Neymara, a možda neće morati platiti niti eura

Image
Foto: Profimedia

PSG pak ima problem jer Neymar se već više od godinu dana želi vratiti u Barcelonu

5.7.2020.
12:31
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima uglednog španjolskog sportskog dnevnika Asa, Barcelona bi već ovoga ljeta mogla vratiti Neymara u svoje redove. Brazilac je navodno dogovorio sa svojim PSG-om da može otići ovoga ljeta, ali samo ako Barcelona plati 170 milijuna eura. I tu sada dolazimo do vrlo zanimljive situacije.

Naime, Barcelona je pravom financijskom kaosu, morali su rezati plaće, već planiraju brojne izlazne transfere kako bi malo oporavili budžet, a prema tvrdnjama ljudi bliskih klubu, na ivici su bankrota. No, bez obzira na sve planiraju krenuti po Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Nantes (FCN) at the Parc des Princes in Paris, on December 4, 2019., Image: 486397908, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Velika razmjena

As piše da bi PSG eventualno pristao i na dvije moguće kombinacije. Prva je da Barcelona pod račun stavi Griezmanna i uplati im dio novca ili da pak da Griezmanna i Dembelea, a u tom bi slučaju otprilike bila pokrivena tražena vrijednost i Neymar bi mogao završiti na Camp Nou bez da ga Barcelona plati u valuti.

PSG pak ima problem jer Neymar se već više od godinu dana želi vratiti u Barcelonu, a ugovor mu istječe za dvije godine i bliži mu se trideseta godina, što znači da će mu početi padati vrijednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo