BARCELONA POD SVAKU CIJENU ŽELI INTEROVOG STOPERA: /

Ozljeda Umtitija natjerala ih je da krenu po Slovaka

Image
Foto: AFP

Ozljeda Umtitija natjerala je Valverdea da razmisli o pojačanjima u obrani

2.10.2018.
9:05
AFP
VOYO logo

Ako je suditi prema medijskim napisima u njegovoj rodnoj Slovačkoj, branič Intera Milan Skriniar nova je meta Barcelone i to već u siječanjskom prijelaznom roku. Barcelona već dugo muku muči sa stoperskim pozicijama, a sada su na dulje vrijeme ostali i bez Samuela Umtitija pa im je zamjena prijeko potrebna.

Ranije ove sezone Barcelona se svim silama pokušavala riješiti rezervnog stopera Yerryja Mine, a to su i uspjeli tako što su ga prodali Evertonu za nešto više od 30 milijuna eura. Vjerojatno bi sada vratili novac koji su dobili za njega, samo da ga imaju na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika odšteta je problem

Ipak, stoper Nerazzurra čini se kao realna opcija jer još nije dogovorio potpis novog ugovora s milanskim klubom. Ranije ovog ljeta Manchester United je bio klub koji je najčešće povezivan sa Slovakom, a sada je primat preuzela Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Katalonaca izrazito je zabrinut zbog problema u obrani i odlučio je pod svaku cijenu dovesti pojačanje. Bez obzira na to, cijena koju Inter traži, a ona je otprilike 85 milijuna eura, mogla bi se pokazati prevelikom i odbiti interes Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo