BARCELONA PETARDOM POČASTILA LAS PALMAS: / Rakitić i Livaja u igru ušli u drugom poluvremenu

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Aktualni španjolski nogometni prvak Barcelona u subotnjem susretu je 18. kola Primere na svom Camp Nou deklasirao Las Palmas sa 5-0 (1-0).

14.1.2017.
18:24
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Obranu gostiju srušio je Suarez golom za 1-0 u 14. minuti, no pogotku je prethodilo zaleđe Andrea Gomesa koje suci nisu primijetili, da bi susret bio razriješen početkom nastavka kada je Barcelona postigla tri gola u razdoblju od 52. do 59. minute. Strijelci su bili Messi (52), Suarez (57) i Arda Turan (59). Konačnih 5-0 postavio je Aleix Vidal (80). Messi je tako konačno zabio i Las Palmasu te je tako postao igrač koji je zabio svim golmanima u Primeri.

Las Palmas je postao 35. španjolski klub kojem je Messi zabio, a niželigaši Cadiz, Murcija i Xerez ostat će na popisu momčadi protiv kojih je zaigrao, ali im nije uspio postići pogodak. Identičan podvig pošao je za rukom legendarnom napadaču Juventusa i Milana, Pippu Inzaghiju, koji je početkom stoljeća to uspio u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 62. minute, dok je Marko Livaja za Las Palmas ušao u igru u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je sada druga na ljestvici sa 38 bodova, dva manje uz dvije odigrane utakmice više od vodećeg Reala iz Madrida, a dva više uz utakmicu više od treće Seville. U nedjelju navečer će Sevilla i Real igrati međusobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Las Palmas je osmi sa 24 boda. Ranije u subotu su u prvoj utakmici 18. kola Leganes i Athletic Bilbao igrali 0-0. Leganes je 16. sa 17 bodova, a Athletic sedmi sa 28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo