Dobar ulov / Barcelona krenula po Hrvata kojeg želi pola Europe! Pregovori su počeli, a poznato je i kolika bi ga platili

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ranije se spominjalo kako perspektivnog Hrvata u svojim redovima žele vidjeti Tottanham, Arsenal, Napoli i Juventus

12.4.2022.
9:04
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Borna Sosa, lijevi bek hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog prvoligaša Stuttgarta će po svemu sudeći biti hit na tržištu narednog ljeta.

Sosa igra sjajno već dulje vrijeme te ga se smatra jednim od ponajboljih igrača u Bundesligi na svojoj poziciji. S obzirom na to da je sa svoje 24 godine, relativno mlad nije čudno da su brojni europski velikani bacili oko na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Sky Sportsa, Marc Behrenbeck je objavio da je lijevi bek Vatrenih na meti Barcelone te da su se Katalonci i Sosa već sastali kako bi se dogovorili oko detalja ugovora i plaće. Navodno, Barcelona našeg reprezentativca prati već neko vrijeme te su napokon krenuli i akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti novinar tvrdi kako bi, ako do dogovora dođe, Stuttgartu isplatili 25 milijuna eura koliko iznosi Sosina otkupna klauzula. No ipak treba biti oprezan s prognozama, jer Barcelona nije jedina zainteresirana za usluge perspektivnog Hrvata. Ranije se spominjalo kako Sosu u svojim redovima žele vidjeti Tottanham, Arsenal, Napoli i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo