BARCELONA JE ZAISTA KRALJICA SKANDALA I KAOSA: / Messija preko noći izdali suigrači. Sprema se rat koji će odjeknuti Europom

Image
Foto: Profimedia

Naizgled plemenita gesta najvećih i najskupljih zvijezda kluba, ali pozadina te priče nešto je drugačija i mračnija

21.10.2020.
8:36
Profimedia
VOYO logo

U sitne sate, gotovo u noći s utorka na srijedu nakon velike 5:1 pobjede nad Ferencvarošem u Ligi prvaka, Barcelona je, onako inkognito, objavila vijest koja bi lako mogla izazvati novi veliki interni rat, ali rat koji će zbog involviranosti velikih zvijezda jamačno odjeknuti Europom.

Naime, Barcelona je objavila da su Gerard Pique, Marc-Andre ter Stegen, Clement Lenglet i Frenkie de Jong potpisali nove ugovore s klubom, odnosno, pristali su na drastično smanjenje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovor s ovim igračima postignut je nakon višetjednih pregovora i uključuju privremenu prilagodbu plaća aktualnim okolnostima koje je donijela kriza izazvana pandemijom koronavirusa", objasnila je tako Barcelona.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

LISBON, PORTUGAL - AUGUST 14: Gerard Pique of FC Barcelona reacts during the UEFA Champions League Quarter Final match between Barcelona and Bayern Munich at Estadio do Sport Lisboa e Benfica on August 14, 2020 in Lisbon, Portugal.,Image: 552558169, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Izdaja?

Naizgled plemenita gesta najvećih i najskupljih zvijezda kluba, pozitivna i hvalevrijedna svakako, ali pozadina te priče nešto je drugačija i mračnija. Prije nekoliko dana igrači Barcelone poslali su pismo vrhuški kluba u kojem su ih obavijestili da se baš i ne slažu s prijedlogom o smanjenju plaće. Pismo su potpisali senatori i oni istinski vojnici kluba, Lionel Messi, Sergio Busquets, Gerard Pique i Sergi Roberto, ali nisu očekivali da će imati opoziciju unutar momčadi i to u igračima koji bi ih, realno, trebali naslijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak petorica igrača nisu potpisala pismo, odnosno izdali su ostatak ekipe predvođen Messijem. Marc-Andre ter Stegen, Clement Lenglet, Frenkie de Jong, Miralem Pjanić i Sergino Dest pristali su na smanjenje plaće i tako, kako tvrde španjolski mediji, pokrenuli novi rat unutar svlačionice Barcelone.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(FILES) In this file photo taken on August 14, 2020 Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi reacts during the UEFA Champions League quarter-final football match between Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon. An aborted divorce with FC Barcelona in full reconstruction, teammates and friends on the departure, a pandemic ... The resumption of La Liga 2020-2021, scheduled for this weekend without the Argentinian, will be the strangest of all its career for superstar Lionel Messi.,Image: 557420537, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zašto mu okreću leđa?

I kao da to već samo po sebi nije dovoljno dogodilo se ovo novo potpisvanje i nova izdaja za Messija i pobunjenike. De Jongu i Ter Stegenu pridružio se Gerard Pique, jedan od kapetana i klupska ikona. Preko noći je Pique promijenio mišljenje i praktički je izdao svog prijatelja Messija i vjerojatno će, tvrde španjolski mediji, sada situacija u svlačionici biti još napetija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se nigdje ne navodi stvarni razlog zbog kojeg igrači Barcelone polako okreću leđa Messiju, možda se može zaključiti kako razlog leži u tome što Messi vjerojatno napušta Barcelonu sljedećeg ljeta. Messi se sada može inatiti, spletkariti i provoditi svoju volju, ali s druge strane igrači valjda polako vide da nema pretjeranog smisla priklanjati mu se i okretati leđa klubu jer on će otići i to u neki veliki klub s jednako golemom plaćom, a ostatak ekipe će vjerojatno ostati i ostat će u nemilosti kluba.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo