'BARCELONA JE LAGALA MESSIJU': / Bivši predsjednik iznio opasne tvrdnje; 'Njegov ostanak ovisit će o jednoj stvari'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac je prije nekoliko mjeseci zatražio transfer

22.12.2020.
11:57
Profimedia
VOYO logo

Bivši predsjednik Barcelone JoanLaporta, koji je jedan od kandidata za tu funkciju u siječanjskim izborima, progovorio je o najboljem igraču u povijesti kluba Lionelu Messiju. U razgovoru za ESPN poručio je kako će mu jedan od prvih poteza ako pobijedi na izborima 24. idućeg mjeseca biti nagovoriti Messija da potpiše novi ugovor. Aktualni mu istječe na kraju sezone pa već u siječnju može pregovarati s drugim klubovima.

"Siguran sam da Messi želi ostati. Sve će ovisiti o ponudi novog predsjednika. Mora vidjeti da će momčad opet biti snažna i konkurirati za naslov u Ligi prvaka. Klub mu je više puta lagao, a povrh toga, stvari nisu išle u željenom smjeru. On još uvijek želi biti uspješan i osvajati trofeje", rekao je Laporta za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi ne može prihvatiti da drugi klubovi osvajaju Ligu prvaka, a Barca s njim, najboljim u povijesti, nema dovoljno jaku momčad kako bi je osvojili", poručio je.

Za vrijeme njegove vladavine klubom Messi je izborio mjesto u prvoj momčadi i pod PepomGuardiolom osvojio dvije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu ga zamisliti u nekom drugom dresu. Priča između njega i kluba je predivna i budući predsjednik mora osigurati da se ona nastavi. Osim popravljanja financijske situacija u klub, jedan od glavnih zadaka je uvjeriti Messija da ostane. Nadam se da ću biti izabran jer mi Messi vjeruje. Zna da ću obećanje koje mu dam ispuniti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laporta je 2003. kada je bio izabran za predsjednika obećao da će dovesti DavidaBeckhama, ali je na koncu doveo Ronaldinha. Zbog toga nije spreman obećavati igračka pojačanja pa je u tom smjeru išao odgovor na pitanje hoće li krenuti po Neymara. Također, dodao je kako će Xavi Hernandez jednog dana sigurno sjesti na klupu Barcelone.

"Ne znam kada točno. To ovisi o raznim okolnostima", završio je razgovor za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo