ZANIMLJIVA IDEJA / Barcelona ima pakleni plan: S neočekivanim klubom zajednički radi na povratku Mesiija u klub

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ovakva suradnja bila bi presedan u svijetu nogometa

31.5.2023.
10:51
Profimedia
VOYO logo

Suradnja između američkog kluba Inter Miami i slavnog španjolskog nogometnog diva Barcelona mogla bi se pokazati ključnom u nastojanjima da Lionel Messi ne završi u saudijskom Al Hilalu.

Image
TEŽAK UDARAC /

Šok za Crvene vragove pred utakmicu sezone, zbog ozljede otpao važan igrač

Nagađanja o budućem klubu jednog od najboljih nogometaša svih vremena postala su sve učestalija. No, jedna stvar je jasna - Messi će napustiti PSG kao slobodan igrač na kraju lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvješćima iz SAD-a, Al Hilal, konkurent Ronaldovog Al Nassra, želi dovesti Messija i već je iznio atraktivnu ponudu. Ta ponuda još uvijek stoji, ali sada se pojavljuje alternativa - koalicijski napor Inter Miamija i Barcelone.

Inter Miami, koji posjeduje David Beckham, i Messijev prvi klub, Barcelona, nastoje spriječiti njegov odlazak na Bliski istok. Njihov plan je jasan: Inter Miami će dovesti Messija, a potom ga odmah posuditi Barceloni, omogućavajući mu da provede dodatnu sezonu u svom domaćem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skladu s ovim planom, Messi bi se trebao preseliti u SAD pred Svjetsko prvenstvo 2024. godine, gdje bi zaigrao za Inter Miami. Ovaj plan ima dvostruke koristi - Barcelona bi mogla zaobići financijska ograničenja koja nameće La Liga, dok bi Inter Miami dobio priliku da dovedu jednog od najvećih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo