KAKVE SU OVO VRADŽBINE? / Barcelona dovodi po dvije zvijezde iz Chelseaja i Ajaxa, a tu četvoricu igrača platit će samo sedam milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Pojedini španjolski i engleski mediji pišu kako će Barcelona pokušati dovesti čak četiri velike zvijezde

25.1.2022.
17:59
Profimedia
VOYO logo

Iako je već duže vremena u teškoj financijskoj krizi, Barcelona je i dalje veoma aktivna na nogometnom "mercatu". Otkako je ekipu preuzeo legendarni Xavi Hernandez i otkako je ekipa malo prodisala i proigrala, počele su se stvarati i razne transfer-kombinacije. A ova posljednja posebno je zanimljiva.

Pojedini španjolski i engleski mediji pišu kako će Barcelona pokušati dovesti čak četiri velike zvijezde, dvojicu iz Chelseaja i dvojicu iz Ajaxa, a da će ih ti transferi ukupno koštati samo sedam milijuna eura. U napadu se Barcelona pojačala Ferranom Torresom iz Manchester Cityja, a sada je navodno na redu obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona planira dovesti Cezara Azpiliquetu i Andersa Christensena iz Chelseaja te Noussaira Mazraouija i Nicolasa Tagliafica iz Ajaxa. Međutim, trojica od ove četvorice trebala bi doći bez odštete, dok bi jednog platili tih spomenutih sedam milijuna eura. Novac će morati dati Ajaxu koji ne pušta svog Tagliafica ispod spomenute cifre, a ostalima istječe ugovor na kraju sezone i stići će im bez odštete.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo