PODIVLJAT ĆE U REALU / Ma nije moguće da će tamo završiti. Mbappe dobio bolesnu ponudu i nećete vjerovati gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Mbappe je nedavno kazao kako misli da je njegovoj eri u PSG-u došao kraj

22.10.2021.
17:18
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji igrač svijeta, francuski napadač Kylian Mbappe, sljedećeg ljeta gotovo sigurno napušta PSG i to bez odštete. Do sada se mislilo da je transfer Mbappea u Real Madrid gotova stvar i da su ga već bezecirali, ali čini se da bi moglo biti preokreta.

Mbappe je nedavno kazao kako misli da je njegovoj eri u PSG-u došao kraj i kako je ranije koketirao s Realom nagađalo se da će tamo i nastaviti karijeru, ali sada se u priču uplela Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni španjolski AS tvrdi kako bi Barcelona mogla preoteti Mbappea Realu, iako je i dalje u golemim financijskim problemima i ovoga ljeta morala se riješiti Lionela Messija, Antoinea Griezmanna i Miralema Pjanića te je još nekolicini igrača smanjila plaću.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe

Golema plaća i cifra za potpis

Barcelona neće morati plaćati odštetu, kao niti Real, ali natjecat će se sigurno u tome koliku će mu plaću dati i koliko će mu dati za sam potpis ugovora. AS navodi kako će Barcelona dati Mbappeu čak 90 milijuna eura za potpis ugovora i još plaću od 17 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, AS tvrdi kako je i Real također spreman dati Francuzu novac za potpis, ali tek 50 milijuna eura, ali naglašavaju i kako je Madrid u puno boljoj financijskoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo