Barcelona bez Pedra, Milanu fale Gattuso i Aquilani

Tri će iduće Barcelonine utakmice propustiti 24-godišnji napadač Barcelone Pedro Rodriguez Ledesma, koji se ozlijedio tijekom uzvratnog dvoboja Kupa kralja kod Osasune u četvrtak...

13.1.2012.
18:58
VOYO logo

Pedru je stradao je butni mišić lijeve noge, zbog čega će španjolski reprezentativac morati mirovati desetak dana. To će značiti da će propustiti prvenstvene dvoboje protiv Real Betisa i Malage, kao i prvi četvrtfinalni sraz Kupa kralja protiv Reala na Santiago Bernabeuu iduće srijede.

Ove je sezone Pedro u 19 nastupa u svim natjecanjima zabio šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Milanu također imaju problema. Trener Milana Massimiliano Allegri bit će u subotnjem velikom derbiju 18. kola Serie A lišen usluga Gennara Gattusa i Alberta Aquilanija. Aquilani će zbog ozljede gležnja lijeve noge izbivati s travnjaka nekih mjesec dana, dok će Gattuso izostati zbog problema s vidom.

Defenzivni veznjak Milana je u rujnu prošle godine imao problema s upalom očnog živca zbog čega je vidio dvostruko. Uspio se oporaviti i zaigrao je 5. siječnja po prvi puta nakon četiri mjeseca zbog spomenutog problema u prijateljskom dvoboju protiv PSG-a, ali za derbi neće konkurirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Interov trener Claudio Ranieri na raspolaganju će imati od ozljeda oporavljene Diega Forlana, Wesleyja Sneijdera i Maicona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo