BARCA SPREMA POSAO KOJI ĆE ODJEKNUTI: / Uspiju li u svojoj namjeri svima će pokazati kako zaraditi bogatstvo

Image
Foto: AFP

Početna cijena nije konačna, ali pokazuje njihove namjere

28.3.2019.
10:43
AFP
VOYO logo

Niti godinu nakon što je Barcelona 'prevarila' Romu i u svoje redove dovela Malcoma, budućnost brazilskog nogometaša povezuje se sa nekim drugim klubovima.

Romini navijači čekali su 22-godišnjaka u zračnoj luci ne bi li pozdravili novu zvijezdu kluba za kojeg navijaju samo da bi dočekali informaciju da je Barcelona ponudila neznatno više i njihovu želju dovela na stadion Camp Nou. Transfer vrijedan 41 milijun eura uz dodatni milijun više kroz bonus potvrđen je 24. srpnja prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mala minutaža - velika zarada

Ipak, Malcom je zasad za Barcelonu odigrao tek 15 utakmica, a svede li se ta brojka na klubu najvažnija natjecanja njegova situacija postaje još jadnija. Osam prvenstvenih susreta sa prosjekom od jedva 16 minuta i dva u Ligi prvaka s prosjekom od niti 15 minuta dovoljno govore o statusu koji ima u momčadi koju vodi Ernesto Valverde.

I zato su krenula naklapanja o njegovom mogućem odlasku iz kluba o kojima piše Marca. Barcelona pritom ima namjere i ozbiljno zaraditi budući da su uz njegovo ime vezali 70 milijuna eura za koliko su ga spremni prodati zainteresiranim stranama. Jasno, početna cijena nije konačna i ona bi se u eventualnoj prodaji zasigurno smanjila, no Inter i ostali s kojima se povezuje sigurno će morati dobro isprazniti klupsku blagajnu žele li realizirati taj transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo