BARCA SE OPASNO POJAČAVA ZA BUDUĆNOST: / Brazilski veznjak već potpisao, nudi im se i sin legendarnog Nizozemca

Image
Foto: AFP

Mundo Deportivo je objavio da je Barcelona već osigurala potpis jednog mladog nogometaš

14.2.2018.
17:51
AFP
VOYO logo

Napadač Ajaxa Justin Kluivert (18) na ljeto bi mogao postati jedan od najtraženijih mladih igrača na tržištu. Naime, sin legendarnog Patricka Kluiverta već sada privlači interes brojnih europskih velikana i bogataša, a čini se kako bi no najradije krenuo očevim stopama.

Očevim stopama

"Ne znam koji će mi klub biti sljedeći, ali ja bih najviše volio zaigrati za Barcelonu. Međutim, nemam ništa niti protiv odlaska u Premier ligu i klubove poput Arsenala, Tottenhama, Chelseaja i Manchester Uniteda. Mogu se vidjeti kako igram za njih", rekao je napadač za nizozemski Helden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid? Ne bih ih mogao odbiti kada bi pokazali interes za mene", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta je u posljednje vrijeme bilo govora o tome da je najbliži Manchester Unitedu. Razlog tomu su riječi pohvale koje mu je uputio Jose Mourinho poslije finala Europske lige. Dvojac se poznaje još iz vremena kad je Portugalac bio pomoćni trener u Barceloni, a Kluivert stariji za klub s Camp Noua parao mreže suparnika.

Stiže Arthur

"Rekao mi je da ne može vjerovati koliko sam porastao. Pohvalio je moju igru i pitao me za oca. Moj otac, inače, ne donosi odluke za mene, zna da mi se to ne bi sviđalo, ali uvijek mi daje savjete", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Mundo Deportivo je objavio da je Barcelona već osigurala potpis jednog mladog nogometaša. Navodno će im se od siječnja 2019. priključiti veznjak Gremija Arthur (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo