BARCA SA STILOM PROTIV VILLARREALA: / Messi i društvo prošli kroz špalir gostiju, a onda im napunili mrežu do vrha

Image
Foto: AFP

I nakon 36. utakmice u španjolskom prvenstvu Barcelona ne zna za poraz

9.5.2018.
22:05
AFP
VOYO logo

Dva su kola ostala do kraja španjolskog nogometnog prvenstva u kojem je Barcelona već proslavila naslov prvaka. Dominantna momčad La Lige, tituli unatoč, nema namjere posustati pa je tako u večernjim satima srijede dočekala Villarreal u zaostaloj utakmici 34. ligaškog kola i ispratila tu momčad sa pet golova u mreži.

Image
VILLARREAL NAPRAVIO ONO ŠTO REAL NIJE ŽELIO: /

Špalir za prvake oduševio Camp Nou

Image
VILLARREAL NAPRAVIO ONO ŠTO REAL NIJE ŽELIO: /

Špalir za prvake oduševio Camp Nou

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završilo je 5-1 za prvake koje je na početku ogleda kojem je domaćin bio Camp Nou gost počastio špalirom čestitajući im titulu, odnosno napravivši ono što Real Madrid nije želio. Prijateljsko pljeskanje ubrzo se pretvorilo u nemilost domaće momčadi za koju su golove postigli Philippe Coutinho, Paulinho i Lionel Messi (34. ligaški gol i 45. ukupno ovosezonski) u prvom poluvremenu, dok je u nastavku dvostruki strijelac bio Ousmane Dembele. Posljednji Francuz koji je za Barcelonu postigao dva gola na istoj utakmici bio je Thierry Henry, a dogodilo se to 2009. godine. Za goste je na 1-3 uspio smanjiti Nicola Sansone.

Ivan Rakitić nastupio je za Barcelonu od 65. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je od Villarreala posljednji put izgubila 2008. godine. Nakon toga upisali su trinaest pobjeda i pet remija sa ovim suparnikom. Ovaj posljednji uspjeh pratilo je oko 55,000 okupljenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz omjer pogodaka 94-24 Barcelona je nakon 36. kola daleko ispred svih na vrhu ljestvice sa 90 osvojenih bodova. Slijede dva madridska kluba, drugoplasirani Atletico sa 75, odnosno Real sa 72 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo