BARCA JOŠ OD OD CRUYFFA NIJE OVO DOŽIVJELA: / Valverde detektirao glavne probleme momčadi: 'Ja sam kriv'

Image
Foto: Profimedia

Za Barcu je do 62. minute igrao Ivan Rakitić, no uklopio se u sivilo gostujućeg sastava

22.9.2019.
8:07
Profimedia
VOYO logo

U susretu petog kola španjolskog nogometnog prvenstva Granada je na svom travnjaku pobijedila Barcelonu sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu protiv katalonskog sastava nakon šest uzastopnih poraza.

Posljednji put Granada je porazila Barcu u travnju 2014. godine sa 1-0, a potom upisala šest poraza uz razliku pogodaka 2-21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolskog prvaka su srušili Ramon Azeez golom već u drugoj minuti, te Vadillo iz kaznenog udaraca u 66. minuti nakon što je Vidal igrao rukom.

Druga utakmica bez gola

Barcelona je odigrala očajno upisavši drugi susret u nizu u kojem nije dala gol. Protiv Borussije Dortmund se provukla igrajući 0-0, no Granada je iskoristila svoje prilike. Koliko je Barca igrača slabo pokazuje i podatak kako su gosti tijekom susreta uputili samo jedan udarac u okvir gola. U drugom poluvremenu je zaigrao i Leo Messi, ali nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

FC Barcelona manager Ernesto Valverde during the match FC Barcelona v Real Betis, of LaLiga, 2019/2019 season, date 2. Camp Nou Stadium. Barcelona, Spain, 25 Aug 2019., Image: 467223896, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, ddp USA

Katalonci su ostali bez pobjede u prva tri gostovanja te su osvojili samo sedam bodova što im je najlošiji ulazak u sezonu od 1994-95 još dok ej trener bio čuveni JohanCruyff. Po prvi put od proljeća 2009. i Guardioline ere Barca je primila barem dva gola u četiri prvenstvene utakmice u nizu.

Reakcija trenera

„Brine me to, igramo loše u gostima i to sad već traje dugo. Osjećam se odgovornim za to, jer je odgovornost uvijek na treneru", kazao je Valverde nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na činjenicu da je Barca primila najviše golova od svih u prvenstvu.

"To nije dobro. To se ranije nije događalo. Suparnicima ide dobro protiv na, međutim Borussia nam je stvorila najviše prilika i nisu zabili. Ne igramo dobro pogotovo u gostima", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također, nismo dobri u posljednjoj trećini. Moramo biti bolji pred golom, a to se ne događa. Nije se dogodilo u Dortmundu niti u Pamploni", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo