BARCA EKSPRESNO PRONAŠLA ZAMJENU ZA TEŠKO OZLIJEĐENU ZVIJEZDU: / Stiže napadač kojeg su lovili cijelo ljeto

Image
Foto: Profimedia

Propustit će sve preostale utakmice grupne faze Lige prvaka kao i polovicu ukupnog broja utakmica u španjolskom prvenstvu

10.11.2020.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Napadač Barcelone AnsuFati izbivat će s terena oko četiri mjeseca, nakon što je u ponedjeljak podvrgnut operativnom zahvatu na ozlijeđenom koljenu, objavio je katalonski klub.

Fati je u subotnjoj pobjedi 5-2 protiv Betisa na Camp Nou ozlijedio unutrašnji menisk lijevog koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ansua Fatija je uspješno operirao dr. Ramon Cugat... pod nadzorom klupskog liječničkog osoblja. Igrač će izbivati s terena oko četiri mjeseca", priopćili su iz Barcelone. Fati je bio jedan od najboljih Barceloninih igrača u novoj sezoni u kojoj je postigao pet pogodaka u deset nastupa u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka. Tinejdžer, koji je nedavno proslavio 18. rođendan, prošle je sezone postao najmlađi klupski strijelac u utakmici španjolskog prvenstva te najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka.

Image
Foto: Profimedia

Memphis DEPAY of Lyon during the French championship Ligue 1 football match between Olympique Lyonnais and Nimes Olympique on September 18, 2020 at Groupama stadium in Decines-Charpieu near Lyon, France - Photo Romain Biard / Isports / DPPI,Image: 558708004, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no

Prema procjeni Barceloninih medicinskih stručnjaka Fati će propustiti sve preostale utakmice grupne faze Lige prvaka kao i polovicu ukupnog broja utakmica u španjolskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega toga u klubu navodno užurbano rade na transferu kojim će pokušati nadoknaditi gubitak jednog od najboljih igrača ove sezone. Naime, nakon što im je ljetos propao pokušaj dovođenja Nizozemca Memphisa Depaya u siječnju će opet krenuti po njega, javlja katalonski Sport.es. Njegov ugovor s Lyonom istječe idućeg ljeta pa će ga Barca dobiti za relativno male novce.

“Ne mogu obećati da ću odraditi ugovor do kraja”, poručio je Depay i tako praktički potvrdio ovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo