BALE PRED ODLASKOM? / 'Bayern? U nogometu ništa ne možete isključiti, a čast je kad vas povezuju s tim klubom'

Image
Foto: AFP

Bale je u Realu od 2013. godine

25.4.2018.
11:41
AFP
VOYO logo

Mnogo se već pisalo o tome da je Gareth Bale zapravo već i okončao svoju karijeru u dresu madridskog Reala te da će uskoro karijeru nastaviti negdje drugdje. Čini se da je toga sve svjesniji, ali i sve spremniji o tome pričati i sam velški reprezentativac kojeg se sad povezuje sa minhenskim Bayernom.

Zanimljivo, baš protiv te momčadi Real igra polufinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu ništa ne možete isključiti. Trenutačno sam igrač Real Madrida i u tome uživam. Bayernova je momčad sjajna, a i kroz prošlost su jedan od najuspješnijih europskih klubova. Svakome mora biti čast kad ga se povezuje s njima", kazao je Bale još jednom podsjetivši na trenutačnu situaciju u kojoj je Madrid njegovo odredište.

Lewa u drugom smjeru

Spominjala se i mogućnost da u ljetnim mjesecima iz Bayerna prema Realu krene Robert Lewandowski. Hoće li se to dogoditi i bi li u tom slučaju Bale pomogao u snižavanju njegove ciene znat će se kad se otvori transferni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lewandowski u svakom slučaju ima ono što je potrebno za uspjeh u Realu. U pitanju je jedan od najboljih napadača na svijetu koji dokazuje klasu igrajući i u dresu kluba i reprezentacije", dodao je Bale.

Velšanin je u Real stigao 2013. godine. U 183 nastupa za klub s kojim je osvojio deset naslova zabio je 81 gol i upisao 59 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo