Drama Krasimira Balakova u Njemačkoj!

Sve je očiglednije da će nogometaši Kaiserslauterna na kraju ove sezone ispasti u drugu ligu.

16.4.2012.
18:13
VOYO logo

No, dok se devet bodova i može nadoknaditi, ama baš nikakvo povjerenje ne ulijeva forma Kaiserslauterna koja je - katastrofalna. Ima ta momčad šest poraza u nizu, u Bundesligi nije pobijedila 21 utakmicu zaredom, a u zadnjih devet utakmica momčad je zabila samo tri pogotka.

Samo je jedna momčad u povijesti Bundeslige imala duži niz bez pobjede od Kaiserslauterna. U pitanju je Tasmania iz Berlina, koja je u sezoni 1965/66 bila 31 utakmicu bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za trenera je nedavno došao Bugarin Krasimir Balakov iz splitskog Hajduka da promijeni situaciju, no nije napravio ništa. Čak štoviše, Balakov još nije osvojio niti jedan bod. Vodio je momčad tijekom pet utakmica i svih pet je izgubio, pa je pitanje koliko će još 'preživjeti' na klupi njemačkog sastava.

Inače, dosad je šest trenera u povijesti Bundeslige startalo sa šest uvodnih poraza. To je ujedno neslavni rekord, ali je itekako ugrožen od strane Balakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim kod igrača vidjeti glad za pobjedom, ali oni mi to ne pokazuju. U pet utakmica nismo pokazali pobjednički žar", rekao je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo