AUSTRALCI HRVATSKOJ KRADU SJAJNOG MLADOG IGRAČA? / Zvijezda Lokomotive teško će se ugurati u Vatrene, ali u Socceroose...

Image
Foto: PIXSELL

"Pratili su ga i ranije, ali se tada ozlijedio. Ima potencijala za hrvatsku reprezentaciju, ali ako zaigra na SP-u, više nema povratka", rekao je direktor Lokomotive

18.4.2018.
13:01
PIXSELL
VOYO logo

Australski nogometni savez kontaktirao je Frana Karačića, mladog igrača Lokomotive koji je prošlog ljeta upisao prve nastupe za Hrvatsku U-21 reprezentaciju.

Desni bek momčadi sa Kajzerice već je duže vrijeme na meti Socceroosa koji u njemu vide sjajno rješenje za budućnost. Kako prenose australski mediji, Karačić je odličan igrač na desnoj strani obrane, ali u A reprezentaciji tamo je Vrsljako, a i Ćorluka po potrebi te za mladu zvijezdu ne ostaje puno mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Karačić jednako kvalitetno može odigrati i na poziciji lijevog beka, a i stopera. Iako je Karačić rođen u Zagrebu, ima i australsku putovnicu jer mu je otac rođen u toj zemlji, a djed mu je tamo proveo dobar dio života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bio bi vrijedan član australske momčadi'

Direktor Lokomotive Dennis Gudasic otkrio je da su Australci već kontaktirali mladog igrača, a navodno i njihov izbornik Bert van Maarwijk jako cijeni kvalitete igrača Lokomotive:

"Frana su kontaktirali iz australskog nogometnog saveza. Odluka je na njemu, ali vjerujem da će ozbiljno promisliti. Dugo je u Hrvatskoj, ali podržat ćemo njegovu odluku. Bio bi vrijedan član australske momčadi. Pratili su ga i ranije, ali se tada ozlijedio. Ima potencijala za hrvatsku reprezentaciju, ali ako zaigra na SP-u, više nema povratka. Kako se sada razvija, u usporedbi s onim kakav je bio prije tri godine, mogao bi za par godina biti na razini za hrvatsku reprezentaciju", prenosi Herald Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo