Bundesliga / Augsburg zaustavio Kovačev niz, Kramarić asistent u pobjedi Hoffenheima

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Werder je nastavio s odličnim igrama i pobjedom protiv Herthe sa 3-1 probio se na drugo mjesto Bundeslige

26.9.2018.
7:47
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni njemački nogometni prvak Bayern Munchen, kojeg vodi Niko Kovač, prekinuo je pobjedničku seriju odigravši 1-1 protiv Augsburga u susretu petog kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Bavarci su u prva četiri ligaška kola, te po jednom susretu u njemačkom Kupu i Ligi prvaka nanizali šest pobjeda, no seriju je zaustavio Augsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je i ovoga puta bio korak do pobjede, imao je vodstvo i nekoliko sjajnih prilika, međutim gostujući vratar Andreas Luthe je imao sjajnu večer. Njemački prvak je poveo u 48. minuti golom Arjena Robbena, a izjednačio je Felix Gotze u 88. minuti nakon loše reakcije Manuela Neuera.

Hoffenheim je na gostovanju pobijedio Hannover 3-1, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić je upisao asistenciju. Gosti su poveli 2-0 golovima Joshue Breneta (20) i Pavela Kaderabeka (49), Niclas Fullkrug je smanjio u 55. minuti iz kaznenog udarca, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Isak Belfodil u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Andreja Kramarića koji je ušao u igru u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images

Andrej Kramarić


Werder je nastavio s odličnim igrama i pobjedom protiv Herthe sa 3-1 probio se na drugo mjesto Bundeslige. Golove za momčad iz Bremena zabili su Martin Harnik (11), Miloš Veljković (45) i Max Kruse (66-11m), dok je pogodak za goste zabio Javairo Dilrosun (53).

Schalke je doživio i peti poraz, ovoga puta kod Freuburga. Pogodak odluke zabio je Florian Niederlechner u 52. minuti. Schalke je uvjerljivo zadnji s pet poraza i razlikom pogodaka 2-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Bayern sa 13 bodova, Werder je drugi sa 11 bodova, dok je Hertha treća sa 10 bodova. Borussija Dortmund na četvrtom mjestu ima osam bodova, ali i susret manje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo