ATLETICO PROTIV SEVILLE UPISAO PETU UZASTOPNU POBJEDU U PRVENSTVU: / Rakitić odigrao cijelu utakmicu, Vrsaljko i Grbić na klupi

Image
Foto: Profimedia

Pobjedu domaćinu donijeli su Angel Correa (17') i Saul (76')

13.1.2021.
0:00
Profimedia
VOYO logo

U odgođenom susretu prvog kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Sevillu sa 2:0 pa sada ima četiri boda više od Real Madrida i dvije utakmice manje. Bila je to peta uzastopna pobjeda Atletica u španjolskom prvenstvu.

Dvoboj između Atletica i Seville trebao se igrati sredinom rujna no prebačen je za siječanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu domaćinu donijeli su Angel Correa (17') i Saul (76'). Kod domaćina nisu nastupili Šime Vrsaljko i Ivo Grbić, dok je Ivan Rakitić odigrao cijeli susret za Sevillu.

Bila je to peta uzastopna ligaška pobjeda za momčad Diega Simeonea, dok je Sevilla upisala prvi poraz u zadnjih 10 susreta. Posljednji put Andalužani su poraženi od Real Madrida 5. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimiru 62 minute

U drugom susretu večeri, odgođenom dvoboju četvrtog kola Granada je pobijedila Osasunu sa 2:0. Strijelci su bili Luis Suarez (22') i Herrera Piron (45+1'-ag). Za Osasunu je od 63. minute igrao hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Na ljestvici vodi Atletico sa 41 bodom i dvije utakmice manje, Real na drugom mjestu ima 37 bodova, a Barcelona je treća sa 34 boda. Sevilla je ostala na šestoj poziciji sa 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo