ATLETICO PRIPREMAO TRANSFER VATRENOG U NAJVEĆOJ TAJNOSTI: / Hrvat je praktički igrač viceprvaka Europe

Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND
30.5.2016.
12:50
AFP, EMMANUEL DUNAND
VOYO logo

"Šime Vrsaljko izabran je kao igrač koji bi trebao ojačati obranu Atletico Madrida. Hrvatski internacionalac igra za Sassuolo, klub koji je sve već bio dogovorio s Napolijem oko njegovog transfera u Napulj, ali Hrvat želi radije igrati u španjolskoj ligi. Stoga, iz Madrida je poslana ponuda za koju se Španjolci nadaju kako će Talijanima promijeniti mišljenje. U sljedećih nekoliko dana biti će donešena odluka oko Hrvata", piše Marca i ističe kako je Atletico ovaj transfer pripremao u tajnosti, a da Madriđani misli ozbiljno potvrđuje i činjenica da je Vrsaljka duže vrijeme pratio sportski direktor Atletica Andrea Berti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub napušta Jesus Gamez

Marca ističe i to kako je izgledno da će ukoliko Vrsaljko dođe u Madrid klub napustiti Jesus Gamez, a mladi Zadranin konkurenciju će imati u Juanfranu, 31-godišnjem braniču i tragičaru finala Lige prvaka zbog svog promašenog udarca s bijele točke u lutriji jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pragu prelaska u Atletico

"Vrsaljkov dolazak u Madrid značiti će i odlazak Jesusa Gameza iz kluba koji je pod palicom Simeonea proveo dvije godine na Vicente Calderonu. Vrijedi spomenuti kako se radi o igraču koji ima 24 godine i koji je tijekom svoje karijere igrao za Dinamo Zagreb, s kojim je osvojio nekoliko domaćih titula, a sezonu je proveo i na posudbi u Lokomotivi. U ljeto 2013. godine, Vrsaljko je prešao u Genovu, a godinu dana poslije Sassuolo ga je doveo za 3. 5 milijuna eura, potpisavši s njim ugovor do 2019. godine. Sad dvije godine poslije, na pragu je prelaska u Atletico koji je u tajnosti vodio pregovore", daje do znanja novinar Marce i zaključuje tekst s rečenicom kako je transfer pred samom realizacijom i da je ostalo još samo da se oko detalja dogovore Sassuolo i Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođe li Vrsaljko na Calderon, bit će treće pojačanje Atletica za sljedeću sezonu, jer je uprava madridskog kluba navodno već dogovorila dolazak Portugalca Diogoa Jote i Argentinca Nicolasa Gaitana iz Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo