ATLETICO POTVRDIO, ŠIME VRSALJKO POZITIVAN NA KORONAVIRUS: / 'Provedena su testiranja i na njihovim obiteljima'

Image
Foto: Profimedia

Ugledni španjolski sportski dnevnik, Marca, tvrdi da zna koji su igrači zaraženi virusom

10.8.2020.
14:23
Profimedia
VOYO logo

Dan prije polaska u Lisabon, gdje će se održati završnica Lige prvaka, Atletico Madrid je u nedjelju objavio da su dvije osobe pozitivne na koronavirus. Klub nije objavio imena, a nije naveo niti da li među njima ima nogometaša.

Atletico je napomenuo da se zaraženi nalaze u samoizolaciji te da će u ponedjeljak svi igrači i klupsko osoblje ponovno biti testirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najnoviji rezultati testiranja na koronavirus pokazali su dva pozitivna rezultata. Igrači su u samoizolaciji u svojim kućama. Odmah nakon saznanja o rezultatima testiranja obavijestili smo meritorne organe koji su nam predali upute kako se dalje ponašati”, stoji u izjavi Atletica.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sime Vrsaljko of Atletico de Madrid Atletico Madrid v Liverpool, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Wanda Metropolitano stadium, Madrid, Spain - 18 Feb 2020, Image: 499457363, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vrsaljko zaražen

Međutim, dan nakon objave, ugledni španjolski sportski dnevnik, Marca, otkrio je koji su igrači zaraženi, a to je potvrdio i Atletico. Navode da su pozitivni hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko i Argentinac Angel Correa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provedena su testiranja i na obiteljima zaraženih i svi su nalazi negativni. Prva momčad će se vratiti treninzima u ponedjeljak, ali bez Angela Correje, koji će ostati u izolaciji. Što se Vrsaljka tiče, on se oporavlja od ozljede i asimptomatičan je te će ostati kod kuće", prenosi Marca.

Atletico Madrid u četvrtak na stadion Jose Alvalade u četvrtfinalu igra protiv Leipziga, a pobjednik tog dvoboja u polufinalu ide na boljeg iz susreta Atalanta - PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo