ATLETICO I VALENCIA RUTINSKI DO ČETVRTFINALA KUPA: / Vietto zabio hat-trick, dalje u kupu prošao i Subašićev Monaco

Image
Foto: AFP

Šime Vrsljako i Danijel Subašić nisu igrali za svoje momčadi

9.1.2018.
23:39
AFP
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida rutinski su izborili plasman u četvrtfinale španjolskog Kupa Kralja.

Atletico je plasman među osam najboljih izborio s dvije pobjede protiv trećeligaša Lleida Esportiu. U prvom susretu momčad Diega Simeonea je na gostovanju slavila 4-0, a u uzvratnom susretu na stadionu Wanda Metropolitano je bilo 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva tri gola pala su u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Yannick Carrasco (57), Kevin Gameiro (74) i Vitolo (81). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici večeri, Valencia je na svom stadionu sa 4-0 bila bolja od Las Palmasa te također izborila četvrtfinale. Vietto je zabio hat-trick (30., 48. i 66. minuta), a jedan je gol zabio i Maksimović. Prvi susret završen je rezultatom 1-1 te tako Valencia s ukupnih 5-1 prolazi u sljedeću fazu natjecanja.

https://streamable.com/amejd

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco u polufinalu Liga Kupa

Nogometaši Monaca izborili su plasman u polufinale Liga kupa nakon što su u četvrtfinalu na gostovanju pobijedili Nicu 2-1.

Sva tri gola pala su u prvom poluvremenu. Monaco je poveo u trećoj minuti golom Thomasa Lemara, izjednačio je Alassane Plea u 18. minuti, a goste je u novu prednost doveo Adama Diakhaby u 37. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta nije bilo toliko prilika kao u prvom dijelu. Nica je pokušala izjednačiti, ali nije pronašla pravo rješenje i Monaco je obranio prednost. Hrvatski reprezentativac Danijel Subašić ne brani u Kupu, a na vratima Monaca bio je Diego Benaglio.

Preostale tri utakmice četvrtfinala na rasporedu su u srijedu, a sastaju se Rennes - Toulouse, Amiens - PSG i Angers - Montpellier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo