LIGAŠKI RIVAL SCHALKEU KVARI POSUDBU MARKA PJACE? / Ugledni novinar plasirao senzaciju

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
2.1.2018.
22:58
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Posudba Marka Pjace u Schalke 04 praktično je već riješena, pisao je u utorak ugledni Gianluca Di Marzio, talijanski novinar poznat po pouzdanoj informiranosti kada je riječ o transferima, a na njega su se referirali i ostali ugledni talijanski sportski mediji (vijest je objavljena i na talijanskom portalu Sky Sport).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nešto malo iza pola devet navečer, Fabrizio Romano, također jedan od dobro informiranih talijanskih novinara, radi između ostalog za Sky Sport i Guardian, na svom Twitter profilu napisao je kako se nenadano u utrku za Pjacom ubacio i Wolfsburg koji sad navodno želi preoteti Pjacu ligaškom rivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko ova priča drži vodu, vrlo brzo ćemo saznati. Ranije tijekom utorka pisalo se o tome kako ofenzivac Vatrenih prelazi u Schalke za odštetu od milijun eura s bonusom od 500 tisuća eura, ovisno o nastupima, ali sad se u priču upleo bivši klub Marija Mandžukića i Ivice Olića i ne zna se što se točno "kuha iza radara"...

Schalke je u dogovor s Juventusom želio ugraditi i opciju otkupa ugovora na koncu sezone, ali su čelnici torinske ‘Stare dame’ to odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se oporavio od teške ozljede koljena, Pjaca je bio svjestan kako će u Juveu teško izboriti mjesto u momčadi, a potreban mu je kontinuitet nastupa ukoliko želi izboriti mjesto među putnicima na SP u Rusiju. Njemačka Bundesliga idealna je za to.

Trener Juventusa Allegri danas je kazao da Pjacu očekuje na ljetnim pripremama u top formi i spremnog za uspješnu sezonu u Staroj dami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, poručio mu je kako se nada da će odabrati klub u kojem će igrati u kontinuitetu. Ranije tijekom dana pisali smo o tome kako je belgijski Anderlecht također zainteresiran za Marka Pjacu.

Image
NOVI PREOKRET OKO MARKA PJACE: /

U utrku za hrvatskim reprezentativcem se uključio još jedan slavni klub

Image
NOVI PREOKRET OKO MARKA PJACE: /

U utrku za hrvatskim reprezentativcem se uključio još jedan slavni klub

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo