Mourinho se smilovao Modriću: Zato je 'Poseban'!

Trener madridskog Reala Jose Mourinho pokušava dovesti Luku Modrića u Sjedinjene Države, gdje se sa svojim nogometašima nalazi na pripremnoj turneji...

27.7.2012.
9:05
VOYO logo

Vijest donosi madridski dnevnik AS, te navodi da portugalski trener osobno pregovara s Tottenhamovim predsjednikom Danielom Levyjem, koji se u ovom trenutku također nalazi u Americi. Relacije između pregovarača su, tvrdi AS, i više nego dobre. Znaju se osobno. Štoviše, Levy je učinio ogroman napor da Mourinha transferira na White Hart Lane kad je ovaj napuštao Chelsea prije gotovo pet godina. Nije uspio.

Ipak, ostali su otad Levy i Mourinho u dobrim odnosima i u sporadičnom kontaktu. Prije nekoliko mjeseci sastali su se prilikom leta istom linijom u New York. Ćaskali su više od sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to, zaključuje AS, trebalo bi značiti da je Modrićeva čežnja za prelaskom u Madrid u dobrim rukama.

Ponudu od potražnje i dalje dijeli 10 milijuna eura (Tottenham traži 45, Real nudi 35). Modrić i dalje inzistira na Realu i ne mari za ponudu PSG-a premda bi mu ona donijela čistih milijun eura veće godišnje plaće: u Realu bi igrao za pet, a u PSG-u za šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak londonskog Premierligaša i dalje trenira u klupskom trening-kampu u Chigwellu, i to u društvu suigrača Stevena Pienaara, koji također očekuje transfer. Ne realizira li se Modrićev transfer do prvog kolovoza, kad se momčad iz SAD-a vraća u London, od njega će trener Andre Villas-Boas očekivati priključenje momčadi. Drugi put.

Engleski je dnevnik Telegraph u četvrtak nagađao o mogućem susretu Modrićevih emisara s dužnosnicima Kraljevskog kluba u Madridu. AS piše da do njega nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo