SRAMOTNO IH POKRALI: /

Suci ne vole Kramarica!?

Manchester City, branitelj naslova prvaka Engleske, savladao je u srijedu Leicester City s 2:0, a nakon utakmice gostujuci igraci i navijaci su bili ogorceni na sudenje.

5.3.2015.
10:28
VOYO logo

Kod Cityja u gostima im nisu sudili cak tri jedanaesterca! Dvaput na Kramaricu, a jednom je Bony srusio Schluppa. Tesko je bilo ocekivati da ce utopljenik uzeti bodove aktualnom prvaku, ali ako ce ih suci jos i brutalno zakidati, jako ce tesko ostati u ligi.

Kramarica i loptu u prvom slucaju je pokupio vratar Hart, a u drugoj spornoj situaciji Fernandao je faulirao naseg reprezentativca u kaznenom prostoru. Sudac je pokazao na slobodan udarac na rub kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Nigel Pearson je nakon utakmice bio opravdano ljut, ali nije krenuo u obracun sa sucima. Na pitanje - da li je sudac trebao svirati jedanaesterce za Leicester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da. Jednostavan odgovor. Tri puta tijekom utakmice. Na Kramaricu u svakom poluvremenu. Bilo je kontakta kod prvog penala, a drugi je bio u prostoru. Necu govoriti o sucima, barem ne veceras. Mozete vi govoriti o njima i pitati nadlezne za njihovo misljenje. Nema smisla da pricam o sudenju. Moji igraci su dali sve sto su mogli, ostalo je na sudackim sefovima..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo