Sada je sve jasno: Otkriveno kada će Kramarić otići iz Rijeke!

Predsjednik Rijeke Damir Mišković je otkrio novosti oko transfera Andreja Kramarić. Dogovora još nema, ali detalji posla su sve jasniji i poznatiji javnosti.

23.12.2014.
8:24
VOYO logo

"Kao što vjerojatno znate, postoji više opcija, ali Kramarić će sam odlučiti kamo želi otići. Zadužio je Rijeku svojim golovima, nastupima te igrama, mislim da je fer s naše strane da otiđe u klub po svojoj želji. Naravno, ispod određene cifre neće ni napustiti Kantridu. Stalno smo u međusobnom kontaktu, nema tu previše upitnika. Rijeka se može zadovoljiti s manjim ili većim iznosom", rekao je za Sportske novosti predsjednik Rijeke Damir Mišković i otkrio javnosti o odšteti za prvog strijelci našeg prvenstva:

"Znate da je to poslovna tajna. Ali, evo, između šest i deset milijuna eura!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada možemo očekivati njegov odlazak?

"Ako se situacija ne riješi do Nove godine, mislim da će Kramarić ostati do ljeta! To je moje mišljenje, smatram da je to realna opcija. Hoće li baš biti tako, vidjet ćemo... Ima interesa za još neke naše igrače, ali to su više medijske priče uoči prijelaznog roka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnog čovjeka Rijeke je zasmetala jedna poruka s prosvjeda iz Splita.

"Moja briga je Rijeka, a ne odnosi između drugih klubova. Njihova je stvar kako neki žele upravljati klubom i provoditi privatizaciju... Kao što meni nitko ne može imputirati kako ću voditi klub, tako ni ja ne mogu drugima pametovati. Zabolio me transparent na Rivi u kojemu se moja glava našla prekrižena, ne vidim što sam loše napravio Hajduku ili bilo kome drugom klubu", zaključio je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo