'On je anđeo koji se na terenu pretvara u demona'

Na zanimljiv je način napadača Liverpoola Luisa Suareza opisao menadžer Arsenala Arsene Wenger.

15.12.2013.
15:55
VOYO logo

Urugvajski nogometaš oduševljava svojim igrama, ove je sezone u samo deset utakmica u Premierligi postigao 15 golova i prvi je strijelac prvenstva. No, na terenu je Suarez posljednjih godina imao čitav niz incidenata zbog kojih ga se često tretira kao 'zločestog dečka'.

"On je anđeo koji se na terenu pretvara u demona. Svi sanjamo o takvom igraču. Prema informacijama koje imam o njemu, izvan terena je njegovo ponašanje besprijekorno. Luis ima provokativnu osobnost, svi engleski braniči mrze igrati protiv njega", rekao je Wenger u francuskoj televizijskoj emisiji Telefoot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da je Wenger tijekom ljeta htio dovesti Suareza u Arsenal, ali je Liverpool odbio obje njegove ponude.

Wenger je progovorio i o teškom (6:3) porazu na gostovanju kod Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=qrIHrz2ImMzbRFKe

"Imali smo najbolju obranu u ligi, a onda u jednoj utakmici primimo ovako puno golova. Utakmica je bila vrlo otvorena, mogli smo i mi zabiti šest golova. Napravili smo previše pogrešaka. Naša osnovna snaga je bila disciplina u obrani, koja je odjednom nestala u ovoj utakmici. Noge naših igrača bile su pomalo umorne. Najviše me boli što smo imali priliku pobjeći Manchester Cityju na devet bodova razlike, a sada imamo samo tri boda više od njih. To je velika razlika", rekao je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo