Šok u Arsenalu: Topnik slomio nogu, ne ide na EURO

Francuski nogometaš Bacary Sagna propustit će Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj jer je u susretu 37. kola engleske Premiershipa protiv Norwicha pretrpio lom noge (potkoljenice).

5.5.2012.
19:38
VOYO logo

Desni branič je u 32. minuti prvog dijela utakmice pao na travnjak prilikom primanja jedne lopte, te se više s njega nije dizao. Iako nitko nije bio oko njega, Sagni je pukla potkoljenica, ista kao i u susretu protiv Tottenhama 2. listopada prošle godine. Tada je Francuz izostao s travnjaka četiri mjeseca. "Riječ je o lomu potkoljenice. Bio je udaren ranije u nju. Nije mogla puknuti sama od sebe. Čovjek ga je nagazio, slučajno ili ne, ne želim u to ulaziti. Ali, tada je pukla", rekao je menadžer Arsenala Arsene Wenger.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wM36nypr1LDl0yee Arsenal je protiv Norwicha odigrao tek 3:3, a takav ga je rezultat ostavio u neizvjesnosti što se tiče mjesta koje dogodine vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle i Tottenham imaju u prilici u nedjelju prestići Topnike na trećem, odnosno četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, što bi značilo da Wengerovi momci ostaju bez Lige prvaka dogodine ukoliko u posljednjem kolu, sljedećeg vikenda, ne slave protiv West Bromwicha i dočekaju kiks neke od spomenute dvije momčadi.

Više o temi: specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo