ARSENAL STIGAO DO DESETE POBJEDE OVE SEZONE: / Topnici slavili na gostovanju kod Southamptona

Image
Foto: Profimedia

Arsenal je sa 43 boda na devetom mjestu, a Burnley je s bodom manje na 11. poziciji

25.6.2020.
21:07
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Arsenala došli su do 10. ovosezonske pobjede u Premier ligi, svladavši u 31. kolu kao gosti Southampton sa 2-0 (1-0).

Vodeći pogodak u 20. minuti postigao je EdwardNketiah iskoristivši pogrešku domaćeg vratara McCarthyja. Nketiah je presjekao njegov pokušaj dodavanja suigraču i ušetao se s loptom u gol. Na drugi pogodak trebalo je čekati do 87. minute, kad je McCarthy kratko odbio loptu nakon udarca Lacazettea, a na odbijanac je natrčao Willock i poslao je u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju Burnley je okrunio svoju nadmoć protiv Watforda u 73. minuti, kad je Rodriguez donio pobjedu svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je sa 43 boda na devetom mjestu, a Burnley je s bodom manje na 11. poziciji. Southampton je 14. sa 37 bodova, a Watfordu, koji je sa 28 bodova na 16. mjestu slijedi grčevita borba za opstanak.

Vodeći Liverpool ima 86 bodova i već večeras može osigurati prvi naslov engleskog prvaka nakon 30 godina, ako u posljednjoj utakmici 31. kola Manchester City ne uspije pobijediti na gostovanju kod Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo