Arsenal je najmanje ovo mogao učiniti navijačima!

Navijači Arsenala koji su svjedočili katastrofi svojeg kluba na Old Traffordu, gdje je ih je Manchester United ponizio sa 8:2, moći će na račun kluba otići na neku od gostujućih utakmica.

29.8.2011.
21:19
VOYO logo

Arsenal se na svojim službenim stranicama zahvalio navijačima koji su bili na Old Traffordu, a kako bi im odali priznanje za bodrenje i u najtežim trenucima, odlučili su i nagraditi besplatnim kartama za jednu gostujuću utakmicu u budućnosti.

"Nedjeljni rezultat iznimno je razočaravajući za sve ljude koji prate naš klub. Navijači su bili veličanstveni tijekom cijele utakmice i zbog toga im želimo odati priznanje zbog njihove fantastične podrške. Ubrzo će se sve znati", piše u službenom priopćenju na stranicama Topnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi kapetan momčadi, Robin van Persie, ne želi alibi tražiti u velikom broju izostanaka i smatra kako je Arsenal morao biti puno bolji na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo što smo mogli. Dali smo svoj maksimum i igrali u najjačem sastavu koji u ovom trenutku imamo. Ipak, ozljede i suspenzije ne smiju nam biti opravdanje za loš rezultat", istaknuo je van Persie.

Vezani članci:

arti-201108240840006 arti-201108230816006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo