zamijenili Wengera / Arsenal ima novog menadžera, a društvenim mrežama kruži anegdota u koju je bio uključen i Hrvat

Image
Foto: Patrick Seeger/DPA/PIXSELL

Londonski klub od sljedeće će sezone voditi Španjolac Unai Emery. Bivši trener PSG-a naslijedit će legendarnog Arsenea Wengera

24.5.2018.
14:20
Patrick Seeger/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Engleski nogometni prvoligaš Arsenal u srijedu je objavio kako je za novoga menadžera imenovao španjolskog stručnjaka Unaija Emeryja (46), dosadašnjeg trenera francuskog prvaka Paris SG, prenosi BBC.

Prije toga Emery je vodio Sevillu s kojom je osvojio tri Europske lige. Sljedeće sezone "topnici" se natječu u Europskoj ligi nakon što su drugu sezonu uzastopno ostali bez plasmana u najbolje četiri momčadi Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsene Wenger, sada već bivši trener Arsenala i Emery imaju jednu simpatičnu anegdotu u koju je uključen i Hrvat. Naime, Francuz je zaustavio hrvatskog doktora Tomislava Madžara misleći kako je on Emery za vrijeme utakmice Hrvatske i Turske na Europskom prvenstvu 2016. godine.

Madžar, inače doktor znanosti i specijalist sportske medicine na Medicinskom fakultetu, te posebni savjetnik predsjednice Hrvatske za zdravstvo i sport, bio je u u loži tijekom utakmice s Turskom na Parku prinčeva, a onda je sreo Wengera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Započeo sam razgovor s Davidom Trezeguetom, jer sam sjedio iza njega, a onda je došao Wenger, stisnuo mi ruku, čestitao na odličnoj sezoni sa Sevillom i pitao jesam li riješio sve sa Paris Saint-Germainom. Odgovorio sam hladnokrvno -‘Nisam još. Zovu me još neki klubovi. Između ostalih i Real Madrid, pa ćemo vidjeti za koji tjedan što će se dogoditi’, otkrio je Madžar, koji se nakon toga fotografirao s poznatim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo