ARMADA NAJAVILA ŠTO SE MOŽE OČEKIVATI NA UTAKMICI RIJEKE I DINAMA: / 'Prvi puta ćemo to napraviti u 2020. godini...'

Image
Foto: PIXSELL

'Rijeka je oduvijek kroz povijest bila trn u oku onima koji su bili jači na papiru, jer se na terenu igrači i navijači na tribinama nisu unaprijed predali!', poručuju iz Armade

4.2.2020.
17:18
PIXSELL
VOYO logo

Navijačka skupina hrvatskog prvoligaša Rijeke objavila je informaciju o utakmici svog kluba protiv Dinama u Kupu u srijedu u na Rujevici.

Image
DINAMO IDE PO OSVETU PROTIV RIJEKE, BJELICA PROGOVORIO O STVARI KOJA GA JAKO SMETA: /

'To ubija emocije, odavno se zna što mislim...'

Image
DINAMO IDE PO OSVETU PROTIV RIJEKE, BJELICA PROGOVORIO O STVARI KOJA GA JAKO SMETA: /

'To ubija emocije, odavno se zna što mislim...'

Iz Armade su objavili kako će na tom susretu prvi puta na domaćem terenu u 2020. godine dignuti koreografiju u početnim minutama utakmice te poslali poruku da tako god misli doći liječiti svoje frustracije, da ostane doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka na tribine dođu oni koji vjeruju, žele, mogu'

Rijeka u srijedu (17 sati) igra četvrtfinale kupa protiv Dinama, možda i utakmicu sezone u kojoj može otvoriti vrata ponavljanju prošlogodišnjeg uspjeha osvajanja kupa u Puli, baš protiv tog istog kluba.Prva je to domaća utakmica u 2020.godini na kojoj smo odlučili dignuti koreografiju u prvim minutama utakmice.Zato vas pozivamo sve da ne dolazite u zadnji čas kako bi uspješno dignuli koreografiju koja će biti još jači vjetar u leđa igračima na terenu, ali i motivacija svim tribinama da još glasnije navijaju za Rijeku! Da! Za Rijeku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko god misli doći liječiti svoje frustracije, neka ostane doma!Tko god već danima plače i boji se protivničkog kluba, onda ne zna što znači „Krepat ma ne molat“!Rijeka je oduvijek kroz povijest bila trn u oku onima koji su bili jači na papiru, jer se na terenu igrači i navijači na tribinama nisu unaprijed predali!

Zato u srijedu na tribine neka dođu oni koji vjeruju, žele, mogui ne boje se, a onda isti takav stav ne smije i neće izostati ni na terenu!Uostalom, prisjetimo se svi zajedno finala kupa pred otprilike devet mjeseci!, stoji u objavi Armade na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rijeka je ove godine odigrala nekoliko prijateljskih utakmica na domaćem terenu, ali jedinu službenu utakmicu odigrala je preko vikenda protiv Lokomotive i to u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo