Razocarani dinamovac puk'o i odlucio reci - zbogom zauvijek

Nakon sto je izbornik Hrvatske Niko Kovac objavio siri popis od 30 igraca za SP u Brazilu, na njemu nije bilo dinamovca Arijana Ademija.

17.5.2014.
11:49
VOYO logo

Arijan Ademi oducio je Vatrenima zauvijek reci zbogom. Iako ima tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju, doduse sva tri prijateljska i to dva protiv Juzne Koreje i jedan protiv Portugala, odlucio je zaigrati za Makedoniju.

Izbornik Makedonije Bosko Durovski konstantno je vrsio pritisak na Dinamovog veznjaka, no on je cekao poziv Nike Kovaca i odgadao konacni odgovor na pozive koji su stizali iz susjedstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada je ugledao popis Nike Kovaca za Brazil i shvatio kako ga tamo nema, te kako ocito tamo nikada nece biti standardan, odlucio je prihvatiti poziv Makedonije. Iz susjedne zemlje stizu vijesti kako ce Ademi najvjerojatnije biti na popisu reprezentativaca vec za utakmicu 26. svibnja, kada Makedonija igra prijateljski dvoboj protiv Kameruna.

Hoce li mu FIFA vec tada odobriti nastup, nije poznato, no sigurno je kako ce Ademi uskoro upisati debi za jednu reprezentaciju i to u sluzbenim dvobojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo