ARGENTINA PRETRPJELA BOLAN PORAZ: / Na otvaranju Copa Americe Kolumbijci šokirali Messija i ekipu

Image
Foto: Profimedia, AFP

Argentinske muke s reprezentacijom se nastavljaju

16.6.2019.
9:08
Profimedia, AFP
VOYO logo

Reprezentacija Agrentine poražena je od Kolumbije 2:0 u prvoj utakimici na Copa Americi i nalazi se na dnu skupine B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bila prva pobjeda Kolumbije nad Argentinom nakon 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći pogodak za Kolumbiju u 71. minuti, preciznim i snažnim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora, postigao je Roger Martinez koji je u igru ušao u 14. minuti kao zamjena za ozlijeđenog Luisa Muriela. Konačnih 2-0 postigao je još jedan 'rezervist', Duvan Zapata, koji je u igru ušao u 81. minuti umjesto Falcaa, a pet minuta poslije zatresao mrežu na ubačaj Lerme.

Iako je Argentina bila opasnija, imala više loptu u posjedu i stvarala više prilika za postizanje pogotka, izabranici Lionela Scalonija nisu uspjeli zatresti kolumbijsku mrežu, ponajviše zahvaljujući raspoloženom vrataru Davidu Osipini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muke po Messiju

Prva zvijezda Argentine i jedan od najboljih igrača na svijetu Lionel Messi vratio se u reprezentaciju za Copa Americu, nakon što je poslije Svjetskog prvenstva uzeo pauzu.

Odigrao je cijelu utakmicu, no niti njegovo prisustvo nije pomoglo argentinskim nogometašima da ne izgube i sve upućuje na to da bi i ovo natjecanje moglo biti novo razočaranje za Messija koji ne uspijeva osvojiti veliko natjecanje s nacionalnom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo