copa america / Argentina i bez Messija bolja od Čilea: prvi odmor od 2007. godine

Svoje prve susrete na ovogodišnjem izdanju Copa Americe odigrali su Argentina, Čile, Panama i Bolivija

7.6.2016.
10:30
VOYO logo

Argentinska nogometna reprezentacija je noćas i bez svije najveće zvijezde Lionela Messija pobijedila Čile sa 2-1 u svojoj prvoj utakmici na Copa America. 

Godinu dana nakon finala Copa America 2015 u koje jme Čile slavio nakon izvođenja jedanaesteraca (0-0,  4 1), Argentina se osvetila. Argentinski izbornik Gerardo Martino je odlučio odmarati Messija koji je umoran od duge sezone u Španjolskoj i to je prvi put da je zvijezda argentinske reprerezentacije ostala na klupi od 2007..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je povela u drugom poluvremenu u 51. minuti kada je Angel Di Maria zabio gol, a osam minuta kasnije je Ever Banega povećao na 2-0.  Jedini gol za Čile zabio je Jose Fuenzalida u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice.

Argentina igra u petak protiv Paname koja je u utakmici ranije iznenadila Boliviju sa 2-1. Dvostruki strijelac za Panamu bio je Blas Pérez  koji je suparničku mrežu zatresao u 11. minuit i u 87.  Juan Arce je izjednačio za Boliviju u 52. minuti, ali je Pérez 35 minuta kasnije donio pobjedu svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo