APSOLUTNO OBLJUBLJENA PERSONA: / U Engleskoj vlada prava 'Dejanomanija'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Jedan navijač Liverpoola imena Michael je u razgovoru za BBC Radio kazao kako će svom sinu dati ime po Dejanu Lovrenu.

16.4.2016.
14:20
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Ne prestaju hvalospjevi sa svih strana na račun (bivšeg?!) reprezentativca Dejana Lovrena koji je konačno dobio naklonost navijača Liverpoola nakon njegovog najvećeg pogotka u karijeri, pogotka koji je odveo Liverpool prema polufinalu Europske lige u četvrtak navečer. Redsi su uspjeli preokrenuti uzvrat na Anfieldu i protiv Wolfsburga na kraju slaviti s 4-3.

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Zadobio velike simpatije

Spektakularna predstava na slavnom stadionu oduševila je sve ljubitelje nogometa, a posebno Lovrenove obožavatelje, koji su žestoka oporba odluci Ante Čačića da ga makne iz reprezentacije. Hrvatski stoper je preko noći zadobio velike simpatije cijelog engleskog okruga Merseyside, navijača Liverpoola diljem svijeta. I Michaela, velikog "drukera" Liverpoola koji je u BBC-ovoj emisiji kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sinu ću dati ime po Dejanu Lovrenu'

"Sinu ću dati ime po Dejanu Lovrenu", otkrio je Michael da je drugi u nizu koji će ime dati svom sinu. Barem javni. Prvi je, navodno, jedan obožavatelj na društvenim mrežama koji je nakon završetka utakmice napisao kako će svom tek rođenom sinu dati ime Dejan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVI SE KLANJAJU HRVATU: /

'Dobio sam sina i nazvat ću ga - Dejan'

Image
SVI SE KLANJAJU HRVATU: /

'Dobio sam sina i nazvat ću ga - Dejan'

"Bio je to najbolji dan u mom životu", dodao je.

Iako Lovren proživljava najteže trenutke karijere zbog reprezentativne suspenzije zbog vlastitite gluposti, u klubu su mu procvjetale ruže. Činjenica je da njegov ultimatum izborniku Čačiću za prvih 11 nije prihvatlljiv i zbog odnosa prema reprezentaciji i izborniku, ali i iz nekih ljudskih vrijednosti. No, Lovren itekako treba Hrvatskoj na nadolazećem Euru jer igra u životnoj formi. Dinamov Gordon Schildenfeld je predugo bio ozljeđen da bi mogao bolje odigrati nego stoper Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo