akcija uspjela / Apeli i donacije urodili plodom: Nastavlja se potraga za nestalim nogometašem Salom!

Image
Foto: AP Images

Apeli i donacije poznatih imena iz nogometnih krugova su se isplatili i potraga za Emilianom Salom će se nastaviti

28.1.2019.
20:08
AP Images
VOYO logo

Dobre vijesti stižu iz nogometnih krugova. Potraga za Emilianom Salom, argentinskim nogometašem kojem je nestao svaki trag nakon što je zrakoplov kojim je putovao nestao s radara, nastavlja se nakon mnogobrojnih apela i donacija poznatih sportaša. 

Dosad je za nastavak potrage skupljeno oko 300 tisuća eura, što je bilo dovoljno da tvrtka Bluewater Recoveries pretraži morsko dno u okolici otoka Alderney u Engleskom kanalu, gdje se prema sumnjama srušio spomenuti zrakoplov. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga za pilotom i bivšim igračem Nantesa i novim članom Cardiff Cityja je obustavljena u četvrtak nakon što spasitelji u tri dana potrage nisu našli nikakve tragove koji dokazuju da su Sala i pilot živi, stoga je zaključeno kako su šanse da su preživjeli nepostojeće. 

Tužne vijesti ujedinile su brojna poznata imena vezana uz nogomet, poput Lea Messija, N'Gola Kantea, Vahida Halihodžića, Kyliana Mbappea, Corentina Tolissa, Ilkaya Gundogana, Laurenta Koscielnya, koji su obitelji nestalih poslali poruke podrške, dok su spasilačkim službama poslali apele i donacije kako bi nastavile potragu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo