VIDEO: / Evo ga! Sinjski dijamant napokon zablistao u Italiji!

Ante Vukušić, 21-godišnji napadač hrvatske nogometne reprezentacije, i bivši hajdukovac, zabio je svoj debitantski pogodak za Pescaru u 16. kolu serije A.

9.12.2012.
17:57
VOYO logo

U derbiju začelja posljednjeplasirana je Pescara na svom travnjaku pobijedila 18-plasiranu Genou 2:0 izborivši četvrtu prvenstvenu pobjedu u sezoni. Bivši je Hajdukov napadač zabio u 73. minuti na asistenciju slovačkog reprezentativca Vladimira Weissa, asistenta također pri prvome, Abruscatovu pogotku. Mladi je Sinjanin izašao iz igre u u 87. minuti. U 73. je zaradio žuti karton.

Juventus i dalje, izostavimo li dva ovosezonska prvenstvena poraza od dviju milanskih momčadi, Serijom A plovi bez poteškoća. Vodeća je momčad lige pobijedila i 12. put ove sezone u Seriji A, i to na gostovanju kod slabašnog Palerma. Bilo je 1:0 za goste, a odlučujući je pogodak u 50. minuti, na asistenciju Mirka Vučinića, zabio Švicarac Stephan Lichtsteiner. Juventus je na Siciliji prvi put nakon odrađena 122 dana suspenzije vodio prvi trener Antonio Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AC Milan je upisao treću pobjedu u nizu te se popeo na sedmo mjesto ljestvice. U nedjelju je momčad Massimiliana Allegrija u gostima nadigrala slabašni Torino 4:2. Nakon što su domaći poveli, Robinho, Nocerino, Pazzini i El Shaarawy preokrenuli su na 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo