JAKO IM NEDOSTAJE / Povratak kontroverznog Hrvata čekaju kao ozebli sunce: Evo kakva je situacija s Antom Rebićem

Image
Foto: Profimedia

Rebić je ove sezone propustio čak 15 utakmica svog Milana

31.12.2021.
12:58
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Ante Rebić ove sezone nije puno igrao za svoj Milan. Rebić je sveukupno propustio čak 15 utakmica zbog ozljeda i njegov izostanak vrlo je loše utjecao na momčad Rossonera, koja godinu završava na drugom mjestu Serie A, s četiri boda zaostatka za prvoplasiranim Interom.

Image
I TO SE DOGODILO /

Vijest o Anti Rebiću uzburkala je duhove među navijačima

Image
I TO SE DOGODILO /

Vijest o Anti Rebiću uzburkala je duhove među navijačima

Rebić je ove sezone pretrpio dvije ozljede. Prvo je u listopadu povrijedio gležanj, a nakon toga je na treningu ozlijedio mišić, zbog čega nije igrao od 7. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je portal posvećen Milanu. Milan News, donio nove informacije o Rebićevom stanju i pišu da je još prerano da se zna hoće li Hrvat biti spreman za utakmicu s Romom, no naglašavaju da će se vratiti jako brzo.

Ključan igrač

Antin povratak posebno će razveseliti trenera Rossonera Stefana Piolija, jer njegova momčad s Rebićem igra puno bolje , pogotovo u njegovoj omiljenoj formaciji 4-2-3-1. Milan News navodi kako bi Pioli mogao dobiti tri poklona za Božić, koji bi mogli riješiti njegove probleme u napadu - Rebića, Leaa Calabriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među navijačima Milana na društvenim mrežama razbuktale su se strasti, sretni su jer se Rebić vraća u sastav Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo se vraća

Sada je isti taj portal, MilanNews, objavio tekst u kojemu naglašava Rebićevu važnost za momčad Rossonera.

"Njegov izostanak Milan je jako osjetio jer su pri kraju godine samo tri puta pobijedili u sedam utakmica. Jasno, postoje i drugi razlozi za takve rezultate, ali jasno je da je Rebić vrlo važan za tu momčad. Njegov presing u obrambenoj fazi je bez premca i momčadi su nedostajale njegove fizičke karakteristike na lijevom boku. Trener Stefano Pioli se nada da će tijekom sljedećih dana imati Rebića na raspolaganju, možda će biti spreman i za sljedeću utakmicu, protiv Rome. No, nema potreba žuriti s njegovim povratkom", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, iz Italije je stigla vijest da je danas Rebić trenirao individualno, a ne zajedno s ostatkom igrača koji se oporavljaju od ozljeda pa se iz toga može zaključiti da je njegov povratak vrlo blizu.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo